2. november 2012

En pose med en særlig sten:-)

En ny gravsten til Vera har længe været på tale, vi har ideer.. men er ikke helt parat til at tage springet.. måske fordi der er noget rigtigt over den gravsten drengene og jeg malede til Vera den dag i juni for over 2 år siden.. og måske fordi vi synes udtrykket passer rigtigt godt til en lille babypige - vores lille babypige:-)
Derfor blev stenen malet igen, for den trængte..
Den er blevet malet i samme stil.. Med sol, blomster hjerte og himmel.. For sådan er Veras sten.Den er genkendelig men alligevel ny.. med lidt flere ord og datoer.. For det har vi brug for..
Den er denne gang blevet lakeret og står nu ganske fin på Veras grav og lyser op i efterårsregnen...
Det er så dejlig,t at man selv bestemmer gravstenes udformning - det betyder utroligt meget for os:-)
Før (efter afrensning):
Stenen da den blev sat i juni 2010

En baggrund bliver til:
Færdigt resultat:
Glimt fra Veras gravsted nu:

Jeg samler altid blade i en pose og bærer den hen til den store skrældespand på kirkegården.. Meget sigende at det denne gang var en ønskebørn pose... smukt og dobbelt..

3 kommentarer:

  1. Hvor er det smukt det nye maleri paa Veras sten. Og ja, det er dejligt at man selv kan vaelge udtrykket. Kan godt forstaa at en stor sten med metal kan virke lidt for kold eller forkert til en lille fin babypige.

    Og ja, saa sigende med posens tekst <3

    Kh. Mirjam

    SvarSlet
  2. @Mirjam: Tak:-) det tiltalende ved en mere blivende sten, er netop det mere blivende udtryk.. og sten kan jo udformes på mange måder (vi har en speciel tanke).. men den malede sten passer bare til Veras grav og til os lige nu...

    SvarSlet
  3. Det er en smuk sten I har lavet til Vera. Virkelig smuk og personlig. Det med stenen fyldte også en hel del for os. Det tog et par måneder inden vi var klar men så endte det også med at blive den helt rigtige sten med lige præcis den historie der gav mening for os og det er i grunden vel det allervigtigste i sådan en sammenhæng - at det er en sten der passer til jer lige nu.

    SvarSlet